Referenties

Een aantal van onze projecten

365 Dagen Succesvol heeft als missie van Nederland het gelukkigste land van de wereld maken. Oprichters David de Kock en Arjan Vergeer hebben met hun bestseller ‘365 Dagen Succesvol’ een handboek geschreven om keuzes te durven nemen alles uit het leven te halen waar jij gelukkig van wordt en wat je belangrijk vindt. De seminars vinden onder meer plaats in AFAS Live (voormalig Heineken Music Hall), de Ziggo Dome, de Jaarbeurs waar duizenden deelnemers het jaarprogramma met een intensieve coaching volgen.

Michael van den Berg is betrokken als producent en onderdeel van het vaste productieteam van 365 Dagen Succesvol. ‘365 biedt projecten waar we ons ei kwijt kunnen. Het is gaaf om in de mooiste zalen van Nederland te werken en daar een eindresultaat op te zetten waar een stuk show binnen no-time weer terug kan naar een seminar uitstraling. Door een geweldig team achter de schermen draait deze productie al een aantal jaar succesvol. Trots!’

Bekijk de website van 365 Dagen Succesvol

FOTO

Met als thema Uiteraard Utrecht zet de organisatie van de Utrechtse Introductie Tijd Utrecht dit jaar op de kaart. In een boordevol programma van 5 dagen zijn 4200 eerstejaars studenten op pad om de stad en alle organisaties die zich inzetten voor Utrecht, te leren kennen. De studenten zijn verdeeld in groepjes en worden begeleid door honderden vrijwilligers. De eigen commissies brengen het grootste festival door Utrecht dagelijks uitgebreid in kaart.

Sinds 2016 is Michael betrokken bij de UIT en in 2018 heeft de Universiteit Utrecht (bovenliggende organisatie) met het UITbestuur Mbe productions gekozen als leveranciers voor alle technische producties buiten TivoliVredenburg. Zo leveren we alle licht, geluid, LED schermen en layher podia of 5 verschillende locaties. De UIT is van 13 augustus tot en met 17 augustus 2018.

Bekijk de website van de UIT 2018

Created by Widesi ©